+31 (0)168 - 46 22 44 [email protected]

velgenconfigurator

Welkom op onze velgenconfigurator!

Korst Banden is dé specialist op het gebied van lichtmetalen wielen. Wij leveren alle Premium merken voor alle merken en typen auto’s. Met Mille MigliaMoncao en Inter-Action bieden wij een zeer ruime keuze in stijlvolle alternatieve merken tegen zeer concurrerend prijzen. Deze kwalitatief hoogwaardige merken bieden zowel zomer- als speciale winteruitvoeringen en zijn compatible met uw originele naafkappen.

In de velgenconfigurator kunt u op twee eenvoudige manieren de juiste wielen voor uw auto selecteren: ‘zoeken op auto’ en ‘zoeken op kenteken’. Als u wilt ‘zoeken op auto’ selecteert u het merk, model, type auto en de velgdiameter. Bij ‘zoeken op kenteken’ vult u uw kenteken op het nummerbord in. De configurator vult zelf het merk, model en type in. U hoeft alleen de velgdiamater in te vullen.

Klik op ‘Bekijk wielen’ om alle wielen die op uw auto passen te bekijken. Indien beschikbaar toont de configurator eerst de stalen wielen, gevolgd door de lichtmetalen wielen.

Alle prijzen zijn exclusief montage a. € 95,00 incl. BTW per set van vier stuks en excl.  het overzetten van TPMS sensoren ( op basis van nacalculatie en mits mogelijk)